Dani Ramira i Zorana Bujasa

Dani Ramira i Zorana Bujasa međunarodni je psihologijski znanstveni skup koji se održava svake dvije godine s ciljem razmjene spoznaja i rezultata temeljnih i primijenjenih istraživanja iz sviju područja psihologije. Ovaj skup, s tradicijom dugom gotovo 50 godina, ističe se po kvaliteti empirijskih i teorijskih radova. To je tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva koji izlažu svoja najnovija istraživanja, razmjenjuju znanja i ideje, uspostavljaju nove kontakte i obnavljaju postojeće te dogovaraju suradnju.

Novosti

 

Produžen rok za prijavu sažetaka 14.01.2019.

Poštovane kolegice i kolege,

Željeli bismo vas obavijestiti da je zbog brojnih upita rok za prijavu sažetaka za 24. Dane Ramira i Zorana Bujasa produžen do 25. siječnja 2019.

Sažetak možete prijaviti na adresi:
http://psihologija.ffzg.unizg.hr/drzb2019/sudjelovanje

Predsjednica Programsko-organizacijskog odbora
Prof. dr. sc. Dinka Čorkalo Biruški

Poziv na sudjelovanje 25.10.2018.

Poštovane kolegice i kolege,

zadovoljstvo nam je obavijesti vas da će se 24. Dani Ramira i Zorana Bujasa održati od 11. do 13. 4. 2019. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Dani Ramira i Zorana Bujasa međunarodni su psihologijski znanstveni skup, koji se održava svake dvije godine s ciljem razmjene znanja i rezultata temeljnih i primijenjenih istraživanja iz svih područja psihologije. Ovaj se skup ističe po kvaliteti empirijskih i teorijskih radova i već je gotovo 50 godina tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva. Stoga vas pozivamo da se ponovo okupimo, izložimo svoja nova istraživanja, razmijenimo znanja i iskustvo, obnovimo postojeće i uspostavimo nove kontakte i suradnje. 

S ponosom najavljujemo da će plenarno predavanje nakon svečanosti otvorenja konferencije održati naša alumna, prof. dr. Radmila Prišlin sa San Diego State University, SAD. Čast nam je i zadovoljstvo najaviti i dva druga plenarna predavača, koji će svoja predavanja održati tijekom konferencije: prof. dr. Fabrizio Butera s University of Lausanne, Švicarska, te prof. dr. Zvonimir Galić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Organizator i domaćin 24. Dana Ramira i Zorana Bujasa je Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a suorganizator Hrvatsko psihološko društvo.

Dani Ramira i Zorana Bujasa 2019. godine posebno su značajni, jer se odvijaju u godini kada obilježavamo 90. godišnjicu Odsjeka za psihologiju, kao prvog znanstvenog studija psihologije na Sveučilištu u Zagrebu, u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe. 

Informacije o skupu možete naći na ovim stranicama ili putem e-maila drzb@ffzg.hr. 

Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite na skupu i obilježavanju 90. rođendana Odsjeka za psihologiju. Radujemo se Vašem dolasku!

Predsjednica Programsko-organizacijskog odbora
Prof. dr. sc. Dinka Čorkalo Biruški

Organizator

Odsjek za psihologiju
Filozofski fakultet
Sveučilišta u Zagrebu

Suorganizator
Hrvatsko psihološko društvo

.

Kontakt i mjesto održavanja

Odsjek za psihologiju
24. Dani Ramira i Zorana Bujasa
Filozofski fakultet
Ivana Lučića 3
10 000 Zagreb

tel: 01 4092 187
faks: 01 4092 037
e-pošta: drzb@ffzg.hr

Važni datumi

15. 11. 2018.
Početak prijavljivanja izlaganja, on-line registracije i uplate kotizacije po nižoj cijeni

15. 1. 2019.  25.1.2019.
Završetak prijavljivanja izlaganja

15. 2. 2019.
Obavijest autorima o prihvaćanju izlaganja.

3. 3. 2019.
Završetak uplate kotizacije po nižoj cijeni

11.-13. 4. 2019.
24. Dani Ramira i Zorana Bujasa