Brzopotezna pitanja

Do početka 25. Dana Ramira i Zorana Bujasa još je samo 10 dana! Proces iščekivanja želimo obogatiti s još osmjeha na licima koje će vam ponovno izmamiti neki od naših redovitih sudionika i sudionica. Naslonite se i uživajte u brzopoteznim pitanjima i odgovorima na temu ove konferencije.

Znanstveno šiljilo - 2. dio

S posebnim veseljem želimo vam predstaviti Znanstveno šiljilo, sasvim nov događaj na ovim 25. Danima Ramira i Zorana Bujasa. O pandemiji kao trenutno najaktualnijoj temi i odgovornosti koju znanstvenici imaju u njoj, raspravljat će i iznijeti svoja mišljenja dva znanstvenika različitih znanstvenih područja, društvenog i biomedicinskog. Pridružite nam se 1. listopada u 19:30 na Filozofskom fakultetu.

Znanstveno šiljilo

Poštovani/e,

kako smo najavili, slijedi nastavak izazivanja ugodnih emocija. Ovaj put su to znatiželja i iznenađenost. Iako program 25. Dani Ramira i Zorana Bujasa donosi brojne zanimljive teme, posebnu pažnju želimo vam skrenuti na jedan novi događaj na konferenciji, a koji nosi naziv Znanstveno šiljilo. Ne znate o čemu je riječ? Niste jedini. Pogledajte što su o tome rekli neki naši sudionici i sudionice.

O čemu je riječ, otkrit ćemo vam za par dana. Budite strpljivi i pratite nas na našoj web stranici ili putem društvenih mreža:

Facebook | Instagram | Twitter

Značenje DRZB-a

Poštovani/e,

još je manje od mjesec dana do početka 25. Dana Ramira i Zorana Bujasa, konferencije koja kod svih nas budi neke lijepe uspomene i dobre osjećaje. Kroz proteklo pandemijsko razdoblje dodatno smo osvijestili ljepotu i važnost susreta pa s posebnim veseljem iščekujemo stvaranje novih uspomena kroz druženja, kolegijalne rasprave i razmjenu znanja.

Pitali smo neke od naših dugogodišnjih vjernih sudionika i sudionica ove konferencije da s nama podijele svoje prve asocijacije vezane uz Dane. Pogledajte što su s nama podijelili.

Dani Ramira i Zorana Bujasa

U ovim izazovnim vremenima koja su nenadano došla i još uvijek im se ne vidi kraj, odlučili smo ne predati se nego organizirati Dane Ramira i Zorana Bujasa. Promijenili smo termin održavanja, kao i način, i učinit ćemo sve što treba kako bismo se okupili i razmijenili istraživačka, ali i stručna i ona sasvim ljudska iskustva. Stoga nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da će se jubilarni 25. Dani Ramira i Zorana Bujasa održati u hibridnom obliku (uživo i online) od 30. 9. do 2. 10. 2021. godine u virtualnim i stvarnim prostorima Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 

Dani Ramira i Zorana Bujasa međunarodni su psihologijski znanstveni skup koji se održava svake dvije godine, s ciljem razmjene znanja i rezultata temeljnih i primijenjenih istraživanja iz svih područja psihologije. Ovaj se skup ističe po kvaliteti empirijskih i teorijskih radova i već je pola stoljeća tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva. Stoga vas pozivamo da zajednički sudjelujemo u novom iskustvu kombiniranog oblika ovog znanstvenog skupa.

Predsjednica Programsko-organizacijskog odbora
Prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić

Zoom poziv na 25. Dane Ramira i Zorana Bujasa

Organizator

Odsjek za psihologiju
Filozofski fakultet
Sveučilišta u Zagrebu

Suorganizator
Hrvatsko psihološko društvo

Kontakt i mjesto održavanja

Odsjek za psihologiju
25. Dani Ramira i Zorana Bujasa
Filozofski fakultet
Ivana Lučića 3
10 000 Zagreb

tel: 01 4092 187
faks: 01 4092 037
e-pošta: drzb@ffzg.hr

hashtag: #DRZB2021

Twitter - Facebook - Instagram

Važni datumi

1. 4. 2021.
Početak prijavljivanja izlaganja, on-line registracije i uplate kotizacije po nižoj cijeni

15. 6. 2021. 1. 7. 2021.
Završetak prijavljivanja izlaganja

15. 7. 2021.
Obavijest autorima o prihvaćanju izlaganja.

31. 8. 2021.
Završetak uplate kotizacije po nižoj cijeni

30. 9. - 2. 10. 2021.
25. Dani Ramira i Zorana Bujasa