Jasmina Mehulić

aistentica

 

Jasmina Mehulić rođena je u Zagrebu gdje je završila osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2017. godine obranom teme iz interpersonalnih odnosa.

Tijekom studija volontirala je u Gestalt centru Homa i kao pomoć pri učenju u Dječjoj kući Borovje. Aktivno je sudjelovala na skupu studenata psihologije Psihozij i na festivalu popularne psihologije PsihoFest. Napisala je poglavlje za knjigu „PsihoFESTologija 2 - psihologijska znanost na popularan način“. Dio studija provela je na Erasmus+ SMS razmjeni na Ernst-Moritz-Arndt Sveučilištu u Greifswaldu u Njemačkoj. Koautorica je znanstvenoistraživačkog rada izrađenog u sklopu projekta PROBIOPS financiranog od Hrvatske naklade za znanost. Dobitnica je Rektorove nagrade za znanstveni i umjetnički individualni rad te stipendije Narodne Republike Kine.

Od veljače 2018. godine radi na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu kao asistentica.

Polje interesa je socijalna psihologija, prvenstveno proučavanje bliskih odnosa.

PUBLIKACIJE

Šević, S., Mehulić, J., Štulhofer, A. (2017). Is Pornography a Risk for Adolescent Academic Achievement? Findings from Two Longitudinal Studies of Male Adolescents. U postupku recenzije.

Mehulić, J. (2016). Validacija upitničke mjere konstrukta poniznosti. Rad za Natječaj za Rektorovu nagradu za individualni znanstveni i umjetnički rad. Preuzeto s  http://www.unizg.hr/rektorova/upload/Validacija%20upitnicke%20mjere%20konstrukta%20poniznosti%20-%20Mehulic%20-%20Izvjestaj%20za%20Rektorovu.docx

Preddiplomski studij psihologije

Jasmina Mehulić, asist.
Soba: C-305, Tel. 4092-188
E-mail: jmehulic@ffzg.hr
Termini konzultacija:
četvrtak 11 - 13
ili prema dogovoru putem e-maila

Trenutno polazi program stručnog usavršavanja pod nazivom "Aktivno učenje i kritičko mišljenje u visokoškolskoj nastavi". Članica je Hrvatske psihološke komore i vježbenica u području znanstvenog rada.