PRVI JESENSKI SASTANAK

 Dragi svi,
lijep pozdrav. Nadam se da ste se odmorili i nauzivali preko ljeta. Sad jos malo rada i znoja prije nego sto iskoristimo zadnje dane babinjeg ljeta na Rabu.
Nadam se da ste uspjeli prikupiti podatke za ljetnu skolu. Podsjecam sve da je danas, 05.09.07., rok za povrat ispunjenih upitnika. Molim vas lijepo da, ako nekim slucajem niste uspjeli jos sve prikupiti, ili ako niste u Zagrebu, ili vam je nezgodno doci do faksa, OBAVEZNO posaljete mailom informaciju o tome sto do sada imate prikupljeno. Sve upitnike ocekujemo da vratite do kraja tjedna!
SASTANAK s glavnim dogovorom oko toga sto i kako dalje odrzat ce se u UTORAK, 11.09. 2007. U 14h u A-230. Dolazak je obavezan.
Vidimo se uskoro.
Sretno s jesenskim rokovima.
Pozdrav,
vaši voditelji

PREUZIMANJE INSTRUMENTARIJA

Dragi studenti,

od sutra, 05.07.07. možete u CPI-u preuzeti kopije instrumentarija za ljetnu školu. Molim sve one koji ovu obavijest pročitaju, neka ju prenesu kolegama. Sve detaljne upute oko primjene vas također čekaju u CPI-u na pismeno. Rok do kojeg treba prikupiti podatke je 05. rujan 2007.

Pozdrav i vidimo se uskoro u CPI-u.

;))

Logo...

Pozivam sve da razmisle o nekakvom logu koji bi predstavljao nas i našu ljetnu školu, sve ideje možete slati meni (durch@ffzg.hr), pa ćemo napraviti  rubriku sa svim prijedlozima i organizirati glasanje.

Dražen

Mailing Lista

Evo i popisa svih sudionika zajedno s kontaktom.