Prvi sastanak

Prvi sastanak sudionika i voditelja ljetne škole održat će se u četvrtak, 06. 03. 2008. s početkom u 15h u A-230.

Dolazak je obavezan za sve sudionike. Ukoliko netko ne može doći neka se svakako javi Maši Tonković u C-320 ili e-mailom na mtonkovi3@ffzg.hr.

 

Poziv za prijavu studenata - sudionika

Pozivamo studentice/studente psihologije da se prijave za sudjelovanje na 18. Ljetnoj školi koja će se održati u drugoj polovici rujna 2008. u Rabu. Tradicionalno, Ljetna škola se održava svake godine, a tijekom nje studenti sa svojim profesorima (voditeljima) istraživački obrađuju neku psihologijsku temu. Ove godine predviđena je tema iz psihologije rada, a voditelji škole su prof. Željko Jerneić, Zvonimir Galić i Maja Parmač. Radni naslov škole je:

LIČNOST I RADNO PONAŠANJE


Tijekom Ljetne škole proučavat ćemo jesu li i u kojem stupnju osobine ličnosti zaposlenika važne za različite radne ishode kao što su npr. radna uspješnost, zadovoljstvo poslom ili odanost organizaciji. Posebnu pažnju posvetit ćemo problemima procjene ličnosti u organizacijskoj praksi odnosno mjerenju socijalno poželjnog odgovaranja i njegovom sprečavanju.

Uvjeti za prijavu:
Pismene prijave treba dostaviti u tajništvo Odsjeka za psihologiju do petka, 21. prosinca 2007. godine, a trebaju sadržavati:
  • prijepis ocjena koji nije potrebno ovjeravati u studentskoj službi (i izračunat prosjek)
  • kratki životopis i obrazloženje motivacije za sudjelovanje na ovoj ljetnoj školi
Prednost kod prijave imaju redovite studentice/studenti 4. godine.