Prvi sastanak

Prvi sastanak sudionika i voditelja Ljetne škole održat će se u petak, 11. ožujka u 9h ujutro u dvorani A-203. Dolazak je, naravno, obavezan.

Popis sudionika

Katarina Babić

Helena Bakić

Branka Bagarić

Marija Čorić

Mirna Gjeri

Borna Habijanec

Katarina Havaić

Karolina Horvat

Nika Jelaska

Nikolina Krešić

Eva Simona Kulenović

Ana Mikolić

Katarina Novak

Ivona Poljak

Davor Pukšić

Vanja Putarek

Ivana Radojević

Jelena Tadić

Barbara Tkalčević

O prvom sastanku sudionika i voditelja Ljetne škole obavijestit ćemo vas na ovim stranicama početkom sljedećeg tjedna, pa vas molimo da povremeno svratite ovdje.

Produžetak roka za prijavu

Hvala svim studentima koji su se dosada prijavili za sudjelovanje na ovogodišnjoj Ljetnoj školi. Obzirom na to da je rok za prijavu produžen, zbog zamolbi kolega koji nisu bili u mogućnosti dostaviti svoju prijavu, popis sudionika Ljetne škole bit će objavljen na ovim stranicama u četvrtak, 3.3.2011. 

 

Poziv za prijavu studenata

Pozivamo studentice i studente psihologije da se prijave za sudjelovanje na 21. Ljetnoj psihologijskoj školi. Izbor mjesta i vremena održavanja škole u funkciji su optimalnog kombiniranja čudovito lijepog i bezobraznog jeftinog, a uz ponešto stupnjeva slobode možemo očekivati da to bude priobalje u postsezoni. Predviđena je tema iz područja pamćenja. Da vidimo tko se čega sjeća, kako i zašto. Voditeljice škole su dr.sc. Andrea Vranić i mr.sc. Mirjana Tonković.

Uvjeti za prijavu

Pismenu prijavu studenti trebaju predati u tajništvo Odsjeka za psihologiju do ponedjeljka 21. veljače 2011. godine, a treba sadržavati:
•    prijepis ocjena (koji nije potrebno ovjeravati u studentskoj službi)
•    prosjek ocjena
•    kratki životopis  i obrazloženje motivacije za sudjelovanje na ovoj ljetnoj školi (max. 250 riječi).
Prijave mogu predati studentice/studenti 4. i 5. godine.
Popis studenata koji će sudjelovati u radu ljetne škole bit će oglašen na web-stranicama i na oglasnoj ploči Odsjeka u srijedu 23. veljače 2011., u poslijepodnevnim satima.  Za eventualna dodatna pitanja pišite na avranic@ffzg.hr ili mtonkovi@ffzg.hr.