Obavijest SVIM KANDIDATIMA

Dragi kandidati, 

kako je jedan sudionik odustao od sudjelovanja u Ljetnoj školi, otvorilo se jedno slobodno mjesto. Molimo kandidate, koji su još uvijek zaninteresirani za sudjelovanje, da se jave prof. dr. Darji Maslić-Seršić na mail (darja.maslic@ffzg.hr) do petka, 22. veljače, do 9h ujutro. Kandidat će biti odabran prema dosadašnjim kriterijima, pri čemu je osnovni kriterij odabira prosjek ocjena, a dodatni kriteriji su godina studija, dosadašnje sudjelovanje u ljetnim školama te nagrade koje je student primio u toku studija

 


Popis sudionika i prvi sastanak

Svim studentima zahvaljujemo što su se prijavili i pokazali interes za sudjelovanje u Ljetnoj školi. Žalimo što zbog ograničenog broja mogućih polaznika i velikog broja prijava nismo mogle prihvatiti sve studente. Za studente četvrte godine se iskreno nadamo da će biti još prilike i sljedeće godine. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja oko kriterija odabira, slobodno nam se obratite. 
 
Prvi sastanak održat će se u utorak, 12. 02. 2013. s početkom u 11h u A-229

Sudionici 23. Ljetne psihologijske škole su:
 
1. Bahun Ivana
2. Čeč Petra
3. Dautović Mojra
4. Ivanković Ivna
5. Jurjević Jan
6. Kožljan Petra
7. Lučanin Nina
8. Lučić Lana
9. Mezić Simona
10. Milavec Sara
11. Oštrić Ines
12. Pehar Lana
13. Pelivan Ante
14. Ralić Lea
15. Rauch Victoria
16. Rezo Ines
17. Ružojčić Mitja
18. Stojević Marija
19. Vincelj Belje Lana
20. Virkes Tihana

Poziv za prijavu

Drage studentice i studenti,
 
 Image and video hosting by TinyPic
                       
pozivamo vas da se s nama upustite u avanturu 23. Ljetne psihologijske škole koja će se ove godine održati krajem rujna u bajkovitoj atmosferi otoka Visa. Ljetna škola se tradicionalno održava svake godine, a u sklopu nje studenti zajedno sa svojim voditeljima istraživački obrađuju neku temu iz društveno aktualnog područja psihologije. Predviđena tema ove godine je Ispitivanje konstrukta zapošljivosti, kao predispozicije pojedinca koja ga čini atraktivnim na tržištu rada. Voditeljice škole su prof. dr. Darja Maslić Seršić i Jasmina Tomas, asist.
 
UVJETI ZA PRIJAVU
 
Pismenu prijavu studenti trebaju predati u tajništvo Odsjeka za psihologiju do petka, 01. veljače 2013. godine, a treba sadržavati:
  • prijepis ocjena (koji nije potrebno ovjeravati u studentskoj službi)
  • prosjek ocjena
  • kratki životopis  i obrazloženje motivacije za sudjelovanje na ovoj ljetnoj školi (max. 250 riječi)
Prijave mogu predati studentice/studenti 4. i 5. godine.
Popis studenata koji će sudjelovati u radu ljetne škole bit će oglašen na web-stranicama i na oglasnoj ploči Odsjeka u utorak, 05. veljače u poslijepodnevnim satima. Za eventualna dodatna pitanja pišite na jtomas@ffzg.hr.