U prilogu se nalazi popis sudionika Ljetne psihologijske skole 2014!

Cestitamo!

I pozivamo sve na prvi sastanak koji ce se odrzati u srijedu, 05. veljace 2014. u 11h u A-229. 

 

Poziv za prijavu

 Studenti i studentice diplomskog studija psihologije koji biste se željeli uključiti u Ljetnu psihologijsku školu 2014. godine, pozivamo vas da se prijavite!

Ljetna škola bavit će se problemima i izazovima s kojima se suočavaju osobe homoseksualne i biseksualne orijentacije u Hrvatskoj danas. Planira se završiti sve pripreme, prikupiti i unijeti podatke te ih i statistički obraditi do 15. srpnja, te na samoj školi diskutirati o nalazima i pisati završni izvještaj za publiciranje.

Molimo zainteresirane studente da svoje prijave najkasnije do 30. prosinca 2013. predaju u tajništvo Odsjeka za psihologiju ili pošalju na e-mail adresu zkamenov@ffzg.hr. Prijave trebaju sadržavati:

  1. motivacijsko pismo

  2. životopis

  3. prijepis dosadašnjih ocjena na preddiplomskom i diplomskom studiju psihologije

 Podsjećamo studente da sudjelovanjem u Ljetnoj školi mogu ostvariti 5 ECTS bodova, no samo jednom. Drugim riječima, prednost sudjelovanja u Ljetnoj školi imaju studenti koji još za to nisu imali priliku, a iznimno i studenti koji su već bili na Ljetnoj školi, no njima se ne može ponovno upisati 5 ECTS bodova za tu aktivnost.

Voditeljice Ljetne psihologijske škole 2014:

Prof. dr. sc. Željka Kamenov
Doc. dr. sc. Margareta Jelić
Dr. sc. Aleksandra Huić, viši asistent