Popis sudionica

U prilogu se nalazi popis sudionica 26. Ljetne psihologijske škole. Sudionice su odabrane prema kriteriju uspjeha na studiju i dosadašnjeg nesudjelovanja na ljetnoj psihologijskoj školi.
Zahvaljujemo svima što su se prijavili u tako velikom broju! Veselimo se zajedničkom radu i druženju, a uskoro slijedi i prvi sastanak pa molimo sve sudionice da se prijave na on-line kolegij Ljetna psihologijska škola 2016 na Omegi (lozinka kolegija: ljetna16) radi daljnje komunikacije i obavijesti.

Poziv za prijavu na Ljetnu psihologijsku školu 2016.

Studentice i studenti diplomskog studija psihologije,
 
pozivamo vas da se s nama upustite u izazov 26. Ljetne psihologijske škole koja će se održati krajem rujna ili početkom listopada na jadranskoj obali.
Ljetna škola se tradicionalno održava svake godine, a u sklopu nje studenti s voditeljima istraživački obrađuju temu iz društveno aktualnog područja psihologije. Tema ove godine je iz područja razvojne psihologije, a njezin naslov okvirno glasi:

Uloga medija u socioemocionalnom razvoju mladih.

Planira se isplanirati istraživanje, konstruirati i prilagoditi instrumente,  prikupiti i unijeti podatke, te ih statistički i obraditi do 15. srpnja 2016., a na samoj školi diskutirati o nalazima i pisati završni izvještaj za publiciranje. Od sudionika se očekuje aktivan  angažman kako u istraživačkom tako i u organizacijskom dijelu Ljetne škole.
Molimo zainteresirane studentice i studente da svoje prijave predaju u tajništvo Odsjeka za psihologiju, najkasnije do 20. siječnja 2016. Prijave trebaju sadržavati:  

  • popis ocjena (koji nije potrebno ovjeravati u studentskoj službi)
  • prosjek ocjena u dodiplomskom i diplomskom studiju
  • kratki životopis
  • obrazloženje interesa i motivacije za sudjelovanje na ljetnoj školi s ovom temom (max. 250 riječi)

Aktivnim i redovitim sudjelovanjem u Ljetnoj školi studenti ostvaruju 5 ECTS bodova. Studenti koji su već bili na Ljetnoj školi mogu ponovno sudjelovati, no ne mogu ponovno dobiti 5 ECTS bodova za tu aktivnost.
 
Kriteriji za odabir sudionika Ljetne psihologijske škole 2016. biti će sljedeći:

  1. Uspješnost u studiju
  2. Motivacija i interes za sudjelovanje u Ljetnoj školi i za navedenu temu

Uz iste ostale uvjete, prednost će imati studenti koji do sada nisu sudjelovali u Ljetnoj školi.
 
Popis studenata koji će sudjelovati u radu Ljetne škole bit će oglašen na web-stranicama Odsjeka početkom veljače 2016.

Voditeljice Ljetne psihologijske škole 2016.:
prof. dr. sc. Gordana Kuterovac Jagodić
 dr. sc. Inja Erceg Jugović, viša asist.
Vanja Putarek, asist.