Popis sudionika

U prilogu se nalazi popis sudionika ovogodišnje Ljetne psihologijske škole 2018.

Zahvaljujemo svima na zanimanju za sudjelovanje i veselimo se zajedničkom poslu, učenju i druženju!

Prvi sastanak najavljujemo za idući tjedan, u srijedu 7. ožujka 2018. prema objavljenom rasporedu. Uskoro će se na Omegi otvoriti i on-line kolegij Ljetna psihologijska škola 2018 (lozinka kolegija: ljetna18) pa vas molimo da se prijavite.

Poziv za prijavu na Ljetnu psihologijsku školu 2018.

Pozivamo studentice i studente diplomskog studija psihologije da se prijave za sudjelovanje na 28. ljetnoj psihologijskoj školi koja će se održati krajem kolovoza i početkom rujna 2018.  na poluotoku Pelješcu. U sklopu ovogodišnje Ljetne škole planiramo se baviti intrigantnim područjem operacionalizacija profesionalnih postignuća – proučavat ćemo, između ostalog, na koji način neki moderni analitički pristupi mogu biti korisni za prikupljanje relevantnih validacijskih podataka temeljenih na mnogobrojnim većinom elektroničkim izvorima. Voditelji škole su prof. dr. Vesna Buško i Tomislav Bunjevac, str. sur.

Uvjeti za prijavu

Pismenu prijavu studenti trebaju predati u tajništvo Odsjeka za psihologiju i/ili poslati na e-mail adresu vbusko@ffzg.hr do četvrtka, 22. veljače 2018. u 15 sati. Prijave trebaju sadržavati:

  • prijepis ocjena s izračunatim prosjekom (koji nije potrebno ovjeravati u studentskoj službi)
  • kratki životopis  uz obrazloženje motivacije za sudjelovanje na ovoj ljetnoj školi (max. 250 riječi)

Aktivnim i redovitim sudjelovanjem u Ljetnoj školi studenti ostvaruju 5 ECTS bodova. Studenti koji su već bili na Ljetnoj školi mogu ponovno sudjelovati, no ne mogu ponovno dobiti ECTS bodove za tu aktivnost.

Popis studenata koji će sudjelovati u radu Ljetne škole bit će oglašen na web-stranicama i na oglasnoj ploči Odsjeka za psihologiju u ponedjeljak 26. veljače 2018. Za eventualna dodatna pitanja slobodno pišite na vbusko@ffzg.hr.