HR | EN

Opće obavijesti

Obavijest o obrani diplomskog rada

 U četvrtak, 9.7.2020. u 10,00 sati Mislav Kranjčev branit će diplomski rad pod naslovom Osobine ličnosti, anksioznost i distraktibilnost kao prediktori sklonosti flowu

Povjerenstvo: 

1. prof. dr. sc. Nataša Jokić Begić

2. doc. dr. sc. Tena Vukasović Hlupić (mentorica)

3. Marina Martinčević, asist.


U četvrtak, 9.7.2020. u 12,00 sati Tara Lučev branit će diplomski rad pod naslovom Utjecaj seksualno objektificiranog prikaza žrtve na stupanj sekundarne viktimizacije

Povjerenstvo: 

1. prof. dr. sc. Željko Jerneić

2. doc. dr. sc. Blaž Rebernjak (mentor)

3. izv. prof. dr. sc. Andrea Vranić

 


U utorak, 14.7.2020. u 11,30 sati Martina Križan branit će diplomski rad pod naslovom Rad na daljinu i usklađivanje zahtjeva obiteljske i radne uloge u vrijeme pandemije COVID-19 

Povjerenstvo:

1. prof. dr. sc. Vesna Buško

2. izv. prof. dr. sc. Anita Lauri Korajlija (mentorica)

3. izv. prof. dr. sc. Andrea Vranić

 

U četvrtak, 16.7.2020. u 10,00 sati Tea Fileš branit će diplomski rad pod naslovom Povezanost nastavničkih stilova humora i motivacijskih čimbenika u nastavi 

Povjerenstvo:

1. prof. dr. sc. Gordana Keresteš

2. izv. prof. dr. sc. Nina Pavlin Bernardić (mentorica)

3. Nikola Erceg, asist.

 

U petak, 17.7.2020. u 10,00 sati Helena Omejec branit će diplomski rad pod naslovom Strah od propuštanja kao medijator povezanosti prekomjernog korištenja interenta I zadovoljstva romantičnom vezom 

Povjerenstvo: 

1. prof. dr. sc. Dragutin Ivanec

2. prof. dr. sc. Dinka Čorkalo Biruški (mentorica)

3. dr. sc. Svjetlana Salkičević, viša asistentica

 


Datum objave: 08.04.2020

Obavijest o promjeni razradbenog postupka za upis na preddiplomski studij psihologije na Filozofskom fakuletu Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2020./2021.

Vijeće Odsjeka za psihologiju je na e-sjednici održanoj putem dana 7.svibnja 2020. godine donijelo odluku da odustaje od provjere intelektualnih sposobnosti kao sastavnog dijela  razradbenog postupka za upis na preddiplomski studij psihologije u akademsku godinu 2020/2021. Ovu odluku potvrdili su Vijeće Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kao i Senat  Sveučilišta u Zagrebu.

Cijelu obavijest s informacijom o raspodjeli bodova pogledajte na ovoj pozveznici:

Datum objave: 03.06.2020

Predaja izvještaja o obavljenoj praksi

Molimo sve studente koji su u prethodnom razdoblju obavili studentsku praksu i nisu mogli predati svoje izvještaje o obavljenoj praksi da nam izvještaje sa obrascima (potvrda, obrazac za bilježenje sati i ček lista za procjenu mentora) pošalju poštom na adresu:

Filozofski fakultet

Odsjek za psihologiju

Ivana Lučića 3

10000 Zagreb

Molimo vas da (samo) izvještaj istovremeno pošaljete na mail psy@ffzg.hr i ako se radi o završenoj praksi prijavite rok preko Studomata. Potvrdu o prihvaćenom izvještaju i primitku obrazaca dobit ćete na mail.

Datum objave: 02.06.2020

Obavijest

Za vrijeme trajanja posebnih uvjeta rada i nastave izazvanih pandemijom korona virusa COVID-19 molimo sve korisnike da za upite i komunikaciju na Odsjeku za psihologiju koriste elektroničku poštu. Sve e-mail adrese nalaze se na ovoj web stranici.

Datum objave: 03.04.2020

Obavijest za sve studente psihologije

Otvoren je virtualni kolegij na sustavu Omega po nazivom STUDENTI PSIHOLOGIJE. Molimo vas da se prijavite na taj kolegij (lozinku možete dobiti od predstavnika studentskih godina ili STUPA-a). Na tom kolegiju objavljivat ćemo sve informacije važne za studente preddiplomskog i diplomskog studija. Kada se prijavite na taj kolegij putem foruma tog kolegija također ćete primati sve bitne informacije o nastavi i aktivnostima vezanim uz studij.

Datum objave: 03.04.2020

Obavijest o provedbi studentske prakse

Budući da se studentska praksa trenutno ne može održavati u školama, vrtićima, a vjerojatno niti u bolnicama te ne znamo kako se i je li se odvija rad i u različitim drugim organizacijama molimo vas da još pričekate i strpite se kako biste je proveli na adekvatan način. Praksa je iznimno važna jer se na njoj uče i uvježbavaju različite praktične vještine i primjena znanja te ju je teško zamijeniti online oblicima rada. Iznimno, ukoliko Vaši potencijalni mentori rade i misle kako biste ishode prakse mogli na neki način ostvariti online  molimo vas da ih zamolite da napišu plan provođenja i aktivnosti koje biste obavljali i na koji način. Taj plan pošaljite u tajništvo Odsjeka na odobrenje (mbotica@ffzg.hr ili psy@ffzg.hr).

Datum objave: 03.04.2020

Obavijest o nastavi

Nastava iz izbornih predmeta Psihologija religioznosti, Zdravstvena
zaštita predškolske djece i Osnove psihologije sporta održat će se
koncentrirano krajem semestra. O svim terminima i načinu izvođenja nastave studenti će biti pravodobno obaviješteni.

Datum objave: 18.03.2020

Osnove biologije

 Molimo studente koji slušaju kolegij Osnove biologije, a nisu dobili upute za on-line nastavu za taj kolegij da se jave na mail mbotica@ffzg.hr.

Datum objave: 18.03.2020

 


Obavijesti o nastavi i rezultatima ispita objavljuju se unutar kolegija u Omegi.

Obavijesti o istraživanjima, volontiranju, poslovima i edukacijama

Ovdje se nalazi popis obavijesti o istraživanjima (mogućnost sudjelovanja i obavijesti za potencijalne sudionike), mogućnostima volontiranja, oglasi za posao te slične obavijesti.

Obavijesti o stipendijama

Obavijesti o poslijediplomskim studijima

-- Nema novih obavijesti --