HR | EN

Opće obavijesti

Obavijest o obranama diplomskih radova

U petak, 2.6.2023. u 11,00 sati Marta Čuljat branit će diplomski rad pod naslovom Aktivno otvoreno mišljenje i intelektualna poniznost menadžera kao prediktori stavova prema radu podređenih.

Povjerenstvo:
1. prof. dr. sc. Vesna Buško
2. prof. dr. sc. Zvonimir Galić (mentor)
3. prof. dr. sc. Darja Maslić Seršić

 

U ponedjeljak, 12.6.2023. u 12,00 sati Alma Krleža branit će diplomski rad pod naslovom Kvalitativno istraživanje prilagodbe rada psihologa tijekom pandemije.

Povjerenstvo:
1. prof. dr. sc. Meri Tadinac
2. prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić (mentorica)
3. Martina Pocrnić, asist.U utorak, 13.6.2023. u 10,00 sati David Vujasić branit će diplomski rad pod naslovom Motivacijski čimbenici i percipirane karakteristike nastavnika u Hrvatskom jeziku i Matematici.

Povjerenstvo:
1. izv. prof. dr. sc. Aleksandra Huić
2. izv. prof. dr. sc. Nina Pavlin-Bernardić (mentorica)
3. Nikola Erceg, asist.

Datum objave: 31.05.2023

Obavijest za studente druge godine diplomskog studija psihologije - prijava mentora i teme diplomskog rada

Studenti druge godine diplomskog studija trebaju do kraja veljače u tajništvo Odsjeka predati molbu Vijeću Odsjeka za psihologiju za odobrenje mentora i teme diplomskog rada (potpisani obrazac moguće je poslati i digitalno na mail psihologija@ffzg.hr). Molimo vas da za prijavu koristite obrazac dostupan na Omega kolegiju STUDENTI PSIHOLOGIJE.

Ako u obrascu navodite ime mentora i temu podrazumijeva se da ste obavili razgovor s potencijalnim mentorom/icom i da je mentor/ica suglasan s prijedlogom. Molba se može poslati i bez potpisa predloženog mentora na molbi, ali je važno da je student obavio prethodni razgovor s mentorom i dobio suglasnost.

U načelu izbor mentora može biti vezan uz planirano područje istraživanja, ali formalno svaki mentor/ica može mentorirati radove iz različitih područja psihologije

Mentor u izradi diplomskog rada je osoba u znanstveno-nastavnom zvanju (docent, izv. prof., red. prof.). Mentor u izradi diplomskog rada može biti i osoba u nastavnom ili suradničkom zvanju, ukoliko ima magisterij ili doktorat znanosti. Ukoliko niste uspjeli dogovoriti mentora/icu, molimo da koristite drugu verziju obrasca u dokumentu pa će vam mentor biti dodijeljen.

Dodatne informacije o diplomskim radovima možete pronaći na poveznici:

http://psihologija.ffzg.unizg.hr/diplomski-radovi

Datum objave: 26.01.2023