HR | EN

Opće obavijesti

Obavijest o obrani diplomskog rada

U petak, 29.1.2021. u 10,00 sati Barbara Bilokapić branit će diplomski rad pod naslovom Odnos osobine emocionalne inteligencije, osobina ličnosti i kvalitete obiteljskih odnosa

Povjerenstvo:

1. izv. prof. dr. sc. Ivana Hromatko

2. doc. dr. sc. Tena Vukasović Hlupić (mentorica)

3. Francesca Dumančić, asist.

 

 

Datum objave: 25.01.2021

Karijera bez barijera

Drage studentice i studenti,

Odsjek za psihologiju i Centar za razvoj karijere FFZG-a i ove godine za vas pripremaju tjedan karijera „Karijera bez barijera“ - ciklus online radionica i individualnih karijernih savjetovanja koji će se održavati od 18. do 22. siječnja 2021.

Na radionicama možete saznati kako uspješno postavljati karijerne ciljeve i izraditi svoj karijerni plan, kako napisati životopis koji će vas istaknuti među kandidatima, kako ostaviti dobar dojam na razgovoru za posao te zašto je socijalni kapital važan pri zapošljavanju i kako ga steći. Kroz individualno karijerno savjetovanje sa psihologom, možete saznati kako iskoristiti znanja stečena na fakultetu te riješiti dileme vezane uz vašu buduću karijeru.

Na karijerno savjetovanje, željenu radionicu ili više njih, možete se prijaviti putem Omege na online kolegiju: „Karijera bez barijera“ koristeći lozinku za upis: bezbarijera. Za više detalja o ovogodišnjem tjednu karijera kao i prijavi na željene aktivnosti posjetite web stranice Centra za razvoj karijere FFZG-a, na sljedećoj poveznici.

 

Veselimo se vašim prijavama!

Datum objave: 14.01.2021

Predaja izvještaja o obavljenoj praksi

Molimo studente da izvještaje o obavljenoj studentskoj praksi šalju na mail psy@ffzg.hr. Potrebno je priložiti i ovjerene obrasce: potvrda o obavljenoj praksi i obrazac za bilježenje sati te ispunjenu ček listu za procjenu mentora.

Ako se radi o završenoj praksi prijavite rok preko Studomata. Potvrdu o prihvaćenom izvještaju dobit ćete na mail.

Datum objave: 02.06.2020

Izvanredni ispitni rok

Zbog epidemiološke situacije, izvanredni ispitni rok iz kolegija Psihologija obrazovanja: učenje i poučavanje i Psihologija obrazovanja: motivacijsko-socijalni procesi (10. 12.u 12.00) održat će se online.

Pisani ispiti će biti na Omegi u navedenom terminu.

Izv. prof. dr. sc. Nina Pavlin-Bernardić moli studente koji nisu više prijavljeni na Omegi na kolegij iz kojeg izlaze na ispit da joj se što prije jave mailom na nbernardi@ffzg.hr.

Datum objave: 13.11.2020

Obavijest o novom radnom vremenu tajništva Odsjeka za psihologiju

U skladu s Odlukom o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena za vrijeme epidemije bolesti COVID-19 od 27. listopada 2020.,

tajništvo Odsjeka za psihologiju biti će otvoreno za rad sa studentima utorkom i četvrtkom od 9,00 do 12,00 i 13,00-15,00 sati.

Ponedjeljkom, srijedom i petkom radim od kuće, sve upite možete slati na mbotica@ffzg.hr.

Marija Botica

Tajnica Odsjeka za psihologiju

Datum objave: 29.10.2020

Studentski dosje

Molimo studente

- prve godine preddiplomskog studija psihologije

- i prve godine diplomskog studija psihologije koji su preddiplomski studij završili na drugom fakultetu

da za potrebe studentskog dosjea ispune obrazac niže i pošalju ga na email: psy@ffzg.hr.

Otvaranje studentskog dosjea pri Odsjeku je za studente psihologije obavezno. Rok za slanje obrasca je petak, 30.11.2020.

Datum objave: 14.10.2020

Raspored predavanja za ZS 2020./2021.

  Poštovane studentice i studenti,

Na stranici Raspored predavanja

http://psihologija.ffzg.unizg.hr/raspored

Odsjeka za psihologiju nalazi se službeni izvedbeni raspored nastave na Odsjeku za psihologiju za zimski semestar ak.god. 2020./2021.

Ovaj raspored predstavlja maksimum koji je trenutno moguće ostvariti u zadanim uvjetima kako bi se studentima omogućila najveća količina nastave uživo, kao i kombinacija normalne i online nastave na obveznim kolegijima i kolegijima koji zahtijevaju nastavu uživo (vježbe, praktikumi i sl.).

Treba uzeti u obzir da prema preporukama koje smo dobili najveći broj studenata koji mogu biti istovremeno u jednoj dvorani (uz poštivanje fizičke distance) iznosi: za D-VII: 100 studenata;  za dvoranu A-229: 21 student;  za D-III: 25 studenata; za D-II: 12 studenata; za A-203: 12 studenata.

Također se nastojalo da se u što manjoj mjeri tijekom istog dana kombinira nastava na fakultetu s online nastavom.

Nastava će započeti u ponedjeljak 12. listopada.

Mjesto i način prvog kontakta s nastavnicima za svaki pojedini kolegij bit će objavljeni do srijede 7. listopada u tablici koju ćemo vam proslijediti. Nakon prvih termina moguće su određene manje prilagodbe u okviru ovog rasporeda, ali u kontaktu s predmetnim nastavnicima. Sve eventualne probleme nastojat ćemo rješavati kroz komunikaciju s predstavnicima godina u skladu s raspoloživim resursima.

Također moramo biti svjesni da se u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije oblici izvedbe nastave mogu dodatno promijeniti.

 

Datum objave: 03.10.2020

Obavijest

Za vrijeme trajanja posebnih uvjeta rada i nastave izazvanih pandemijom korona virusa COVID-19 molimo sve korisnike da za upite i komunikaciju na Odsjeku za psihologiju koriste elektroničku poštu. Sve e-mail adrese nalaze se na ovoj web stranici.

Datum objave: 03.04.2020

Obavijesti o nastavi

Obavijesti o istraživanjima, volontiranju, poslovima i edukacijama

Obavijesti o stipendijama

Obavijesti o poslijediplomskim studijima

  • Nema novih obavijesti