HR | EN

Opće obavijesti

Obavijest o obrani diplomskog rada


U petak, 22.5.2020. u 11,00 sati Jana Šimon branit će diplomski rad pod naslovom Motivacijski i kontekstualni faktori nepoštenog akademskog ponašanja pri pisanju seminarskih radova 

Povjerenstvo:

1. prof. dr. sc. Gordana Kuterovac Jagodić

2. izv. prof. dr. sc. Nina Pavlin Bernardić (mentorica)

3. doc. dr. sc. Blaž Rebernjak

 

Datum objave: 08.04.2020

Obavijest

Za vrijeme trajanja posebnih uvjeta rada i nastave izazvanih pandemijom korona virusa COVID-19 molimo sve korisnike da za upite i komunikaciju na Odsjeku za psihologiju koriste elektroničku poštu. Sve e-mail adrese nalaze se na ovoj web stranici.

Datum objave: 03.04.2020

Obavijest za sve studente psihologije

Otvoren je virtualni kolegij na sustavu Omega po nazivom STUDENTI PSIHOLOGIJE. Molimo vas da se prijavite na taj kolegij (lozinku možete dobiti od predstavnika studentskih godina ili STUPA-a). Na tom kolegiju objavljivat ćemo sve informacije važne za studente preddiplomskog i diplomskog studija. Kada se prijavite na taj kolegij putem foruma tog kolegija također ćete primati sve bitne informacije o nastavi i aktivnostima vezanim uz studij.

Datum objave: 03.04.2020

Obavijest o provedbi studentske prakse

Budući da se studentska praksa trenutno ne može održavati u školama, vrtićima, a vjerojatno niti u bolnicama te ne znamo kako se i je li se odvija rad i u različitim drugim organizacijama molimo vas da još pričekate i strpite se kako biste je proveli na adekvatan način. Praksa je iznimno važna jer se na njoj uče i uvježbavaju različite praktične vještine i primjena znanja te ju je teško zamijeniti online oblicima rada. Iznimno, ukoliko Vaši potencijalni mentori rade i misle kako biste ishode prakse mogli na neki način ostvariti online  molimo vas da ih zamolite da napišu plan provođenja i aktivnosti koje biste obavljali i na koji način. Taj plan pošaljite u tajništvo Odsjeka na odobrenje (mbotica@ffzg.hr ili psy@ffzg.hr).

Datum objave: 03.04.2020

Obavijest o nastavi

Nastava iz izbornih predmeta Psihologija religioznosti, Zdravstvena
zaštita predškolske djece i Osnove psihologije sporta održat će se
koncentrirano krajem semestra. O svim terminima i načinu izvođenja nastave studenti će biti pravodobno obaviješteni.

Datum objave: 18.03.2020

Osnove biologije

 Molimo studente koji slušaju kolegij Osnove biologije, a nisu dobili upute za on-line nastavu za taj kolegij da se jave na mail mbotica@ffzg.hr.

Datum objave: 18.03.2020

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2019./2020.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2019./2020. Pravo natjecanja imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih te integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Datum objave: 12.03.2020

Poduzetnicke vjestine (drugo predavanje)

Drugo predavanje iz kolegija Poduzetnicke vjestine odrzat ce se u utorak, 10. 3. u dvorani A229 s pocetkom u 09:00. Dolazak je obavezan za sve polaznike kolegija.

Datum objave: 09.03.2020

 


Obavijesti o nastavi i rezultatima ispita objavljuju se unutar kolegija u Omegi.

Obavijesti o istraživanjima, volontiranju, poslovima i edukacijama

Ovdje se nalazi popis obavijesti o istraživanjima (mogućnost sudjelovanja i obavijesti za potencijalne sudionike), mogućnostima volontiranja, oglasi za posao te slične obavijesti.

-- Nema novih obavijesti -- 

Obavijesti o stipendijama

Obavijesti o poslijediplomskim studijima

-- Nema novih obavijesti --