HR | EN

Opće obavijesti

Obavijest studentima

Molim sljedeće studente preddiplomskog studija da se čim prije jave u tajništvo Odsjeka radi otvaranja studentskog dosjea:

Ivan Bilušić, Luka Đipalo, Filip Ferenčak, Oliver Martin Meršinjak, Josip Pavić, Sara Štefanović, Magdalena Grizelj, Marta Peić

Datum objave: 05.01.2018

Poziv na predstavu

Pozivamo vas na predstavu Folie a deux: ko je ovde lud? koju su pripremili studenti Odsjeka za psihologiju u Novom Sadu. Predstava se na složen, duhovit, ali i kritički način bavi pitanjima razvoja psihijatrijskih dijagnoza, društvenih utjecaja koji oblikuju način na koji će se liječiti i razumjeti neadaptivno ponašanje, ali i stigmatizacijom i tretmanom osoba s dijagnozom psihičkog poremećaja. Prilikom prikupljanja ideja za scenarij, studenti su bili u posjeti nekoliko udruženja ili domova u Vojvodini u kojima privremeni ili trajni smještaj imaju osobe s nekom od dijagnoza iz područja mentalnog zdravlja. Tom prilikom su stekli mnoga iskustva kroz razgovore, radionice i druženja kako s osobama s dijagnozom psihičkog poremećaja, tako i sa zaposlenima koji s njima svakodnevno rade. Upravo te posjete su bile inspiracija za značajan dio scenarija, koji je osmislila ekipa koju ćete imati priliku vidjeti na predstavi. Iako je publika prilikom dosadašnjih izvedbi predstave često izlazila s osmjehom na licu, ova predstava publici ostavlja vrlo važna pitanja za razmišljanje, koja mogu dovesti do nekih ne tako ugodnih, ali svakako do osjećaja koja potiču na humanost.

Prije predstave kratak uvod u temu dati će doc. dr. sc. Anita Lauri Korajlija, a nakon predstave imati ćete prilike porazgovarati s glumcima.

Predstava će se održati 14.12.2017. u 19h na Filozofskom fakultetu u Dvorani VII.

Ulaz na predstavu je BESPLATAN.

Datum objave: 07.12.2017

Studentski dosje - podsjetnik

Podsjećamo studente prve godine preddiplomskog studija psihologije na obvezu otvaranja studentskog dosjea na Odsjeku za psihologiju.

Studenti trebaju ispuniti priloženi obrazac i poslati ga na email psy@ffzg.hr.

Otvaranje studentskog dosjea pri Odsjeku je za studente psihologije obavezno. Rok za slanje obrasca je bio petak, 10.11.2017. Molimo vas da obrazac ispunite i pošaljete čim prije.

Obrazac za preddiplomski studij

Studentima diplomskog studija zahvaljujemo na ažurnosti.

 

Datum objave: 31.10.2017

Obavijest - Engleski jezik struke za psihologe

U razdoblju od 30.10. do 13.11. 2017. prof. Miholjančan zbog bolovanja neće održati predavanja i konzultacije iz kolegija Engleski jezik struke za psihologe.

Dopuna: Produžuje se bolovanje prof. Miholjančan do zaključno 21.11.2017.

Datum objave: 30.10.2017

Uvod u genetiku čovjeka

Zbog većeg broja upisanih studenata, nastava iz kolegija Uvod u genetiku čovjeka održavat će se u dvorani DIV (ponedjeljak, 17,00 - 18,30).

Datum objave: 16.10.2017

Psihologija kao znanost i struka

Ispit iz kolegija Psihologija kao znanost i struka održat će se u utorak, 31.10.2017. od 15,30 sati u dvorani DVII.

Molimo studente da na vrijeme prijave ispit, jer bez prijave neće biti u mogućnosti pristupiti ispitu.

Datum objave: 12.10.2017

Obavijesti o nastavi

Ovdje se nalaze naslovi najnovijih obavijesti objavljenjih na stranicama pojedinih katedri.

Obavijesti o ispitima i kolokvijima

Ovdje se nalaze naslovi najnovijih obavijesti objavljenih na stranicama pojedinih katedri.

  • Nema novih obavijesti.

Obavijesti o stipendijama

Obavijesti o istraživanjima, volontiranju, poslovima i edukacijama

Ovdje se nalazi popis obavijesti o istraživanjima (mogućnost sudjelovanja i obavijesti za potencijalne sudionike), mogućnostima volontiranja, oglasi za posao te slične obavijesti.

Obavijesti o poslijediplomskim studijima

Ovdje se nalaze naslovi najnovijih obavijesti o poslijediplomskim studijima.