HR | EN

Opće obavijesti

Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u istraživanju na projektu Sveučilišta u Zagrebu „Nasilje u jugoistočnoj Europi: komparativna analiza Hrvatske i Bosne i Hercegovine“

Voljeli bi uključiti u istraživanje na projektu diplomiranog psihologa s izvrsnim poznavanjem engleskog jezika (razina C2).

Više informacija o projektu dostupno je na linku u nastavku: 

http://balkan-criminology.eu/hr/projects/violence_cro/

Mole se zainteresirani za sudjelovanje u istraživanju da dostave svoj životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku, te jednu preporuku na hrvatskom ili engleskom jeziku na email: info@balkan-criminology.eu, najkasnije do 24. srpnja 2017., 12:00h.

Datum objave: 14.07.2017

OBAVIJEST ODSJEKA ZA PSIHOLOGIJU O KRŠENJU NAČELA AKADEMSKOG POŠTENJA PRI EVIDENCIJI IZOSTANAKA S NASTAVE

Obavještavamo studente da je za studenticu 1. godine diplomskog studija psihologije utvrđeno da je, iako nije bila prisutna na nastavi, zamolila kolege da falsificiranjem njenog potpisa zabilježe da je bila prisutna. Studentica će stoga napisati seminarski rad i održati izlaganje na temu akademskog nepoštenja i svog prekršaja u ponedjeljak, 5. 6. u 11 sati, u A-229. Svi studenti psihologije pozvani su na ovo izlaganje.

Držimo da je riječ o ozbiljnom prekršaju i upozoravamo da od svih naših studenata očekujemo ponašanje u skladu s načelima akademskog poštenja, pa tako i pri redovitom pohađanju nastave i evidenciji izostanaka.

Datum objave: 29.05.2017

Povjerenstva za obranu diplomskih radova

Povjerenstva za obranu diplomskih radova objavljena su na stranici diplomskih radova.

Datum objave: 23.05.2017

Obavijest

U petak, 12. svibnja 2017. tajništvo Odsjeka za psihologiju neće raditi.

Datum objave: 11.05.2017

Obavijest studentima 2. godine preddiplomskog strudija

Zbog odlaska velikog broja studenata 2. godine preddiplomskog studija na izlet u okviru kolegija Psihologija religioznosti, u srijedu, 26.04.2017. neće se održati nastava iz kolegija Uvod u teoriju testova i Socijalna percepcija i stavovi.

Datum objave: 25.04.2017

Izvanredni ispitni rok

Krajem travnja i početkom svibnja održat će se izvanredni ispitni rok. Rokovi će biti otvoreni za sve predmete za koje su studenti iskazali interes. Veći dio ispitnih rokova je već otvoren u ISVU, a konačan popis ispitnih rokova s vremenom održavanja ispita bit će objavljen u utorak, 18.04.2017.

Datum objave: 13.04.2017

Obavijesti o nastavi

Ovdje se nalaze naslovi najnovijih obavijesti objavljenjih na stranicama pojedinih katedri.

Obavijesti o poslijediplomskim studijima

Ovdje se nalaze naslovi najnovijih obavijesti o poslijediplomskim studijima.