OŠ Gustava Krkleca, Zagreb traži 2 pomoćnika u nastavi za učenika 1. razreda

objavio/la: mglavica
Datum: 07.01.2019 12:38
Pogledano: 372 puta



Posao pomoćnika u nastavi uključuje:

- pomoć djetetu u praćenju nastavnog gradiva (npr. pomoć u prepisivanju s ploče, izvedbi praktičnih radova, rukovanju priborom; dodatno razjašnjavanje obrađenih pojmova; usmjeravanje pažnje na zadatak i sl.)

- nenametljivu kontrolu djetetovih interakcija s vršnjacima i učiteljima (npr. poticaj socijalizaciji, poticaj razvoju socijalnih vještina; sprečavanje i modificiranje potencijalnih konflikata među učenicima i dr.)

- poticaj osamostaljivanju (npr. pomoć u strukturiranju nastavnog gradiva; učenje prosocijalnim vještinama i strategijama učenjama i sl.)

- povremeno: praćenje djeteta na terenskoj nastavi (cca tri puta godišnje)

Rad na mjestu pomoćnika u nastavi predstavlja izvrsno iskustvo za sve one koji žele nastaviti rad u obrazovanju ili s djecom općenito. Za ovaj posao potrebno je strpljenje, razumijevanje i toplina, kao i dosljednost te uspješno postavljanje granica. Radno vrijeme je cca 4 školska sata na dan, uvijek u jutarnjoj smjeni od 8h.

Za posao se, osim osoba koje su diplomirale, mogu javiti i studenti i apsolventi kojima fakultetske obaveze ne utječu na obavljanje posla. Zainteresirani kandidati javljaju se na telefon 01 6659 170 ili 095 837 5110 ili mailom na

strucna.sluzba.skole@gmail.com.

Posao pomoćnika u nastavi se plaća 25 kn po satu.

PreviousBackNext