objavio/la: mglavica
Datum: 26.05.2023 10:57
Pogledano: 11 puta

Drage studentice i studenti,

Otvoren je natječaj za prijavu akademskih mobilnosti unutar CEEPUS Neuroshare akademske mreže. Više o Neuroshare mreži možete saznati ovdje.

Ove su godine Odsjeku za psihologiju, FFZG-a, odobrene kvote za odlazne mobilnosti prema sljedećim partnerskim institucijama (tzv. short-term student mobility):

Na natječaj se mogu prijaviti studenti diplomskog ili doktorskog studija koji tijekom boravka na instituciji domaćinu mogu raditi na svom magistarskom/doktorskom istraživanju, pohađati predavanja koja se u periodu mobilnosti izvode te sudjelovati u ongoing istraživanjima pri instituciji domaćinu.

Rok za prijavu mobilnosti u zimskom semestru ak.god. 2023/24 je 15.6.2023.

Rok za prijavu mobilnosti u ljetnom semestru ak.god. 2023/24 je 30.10.2023.

Molimo zainteresirane studente da se na stranici Neuroshare mreže informiraju o istraživačima ili temama koje se istražuju pri partnerskoj instituciji koju bi željeli posjetiti. Prilikom prijave koja se ispunjava kroz CEEPUS sustav u motivacijskom je pismu korisno navesti upravo ove informacije. Također, moguće je (i poželjno) stupiti u kontakt s potencijalnim mentorom boravka na instituciji domaćinu.

Za eventualne dodatne informacije javite se izv.prof. Andrei Vranić (avranic@ffzg.hr), voditeljici mreže, ili izv.prof. Ivani Hromatko (ihromatk@ffzg.hr), koordinatorici za FFZG.

BackNext