Poziv na dvodnevni trening "Stop nasilju i govoru mržnje na Internetu" za studentice i studente

objavio/la: mglavica
Datum: 01.12.2017 15:59
Pogledano: 163 puta

Ženska soba – Centar za seksualna prava, organizacija civilnog društva iz Zagreba, organizira besplatan, dvodnevni trening "Stop nasilju i govoru mržnje na Internetu" za studentice i studente pomagačkih struka fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Trening će se održati u prostoru Ženske sobe u Zagrebu dana 14. i 15. prosinca 2017. godine.

Trening je kombinacija radionica i predavanja, a obrađivat će se teme seksualnog nasilja, govora mržnje i seksualnog nasilja na Internetu i društvenim mrežama, rasprostranjenost, zakonodavni okvir te metode i znanja potrebne za razvoj i provođenje radionica.

Svrha treninga je educirati mlade osobe, buduće stručnjake i stručnjakinje, te ih potaknuti za rad na prevenciji i suzbijanju seksualnog nasilja nad i među djecom i mladima.

Cilj treninga je aktivno uključiti studentice i studente u edukaciju o prevenciji nasilja te provedbu aktivnosti za učenike i učenice osnovnih škola kako bi se ostvarila što kvalitetnija prevencija seksualnog nasilja nad i među djecom i mladima, s naglaskom na elektroničko seksualno nasilje.

U prilogu se nalazi službeni poziv u kojem je objašnjen i način prijave. Ljubazno Vas molimo da proslijedite poziv Vašim studenticama i studentima te na taj način pridonesete ostvarenju ovog cilja.


Poziv-na-trening-za-volontere_ke.pdf Poziv-na-trening-za-volontere_ke.pdf

PreviousBackNext