Poziv za sudjelovanje u istraživanju "Grupne strategije u rješavanju zadataka spacijalne i vizualne percepcije"

objavio/la: mglavica
Datum: 29.06.2018 20:03
Pogledano: 145 puta

Na odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta se od sljedećeg ponedjeljka 2.7. pa do 14.7. održava istraživanje pod nazivom "Grupne strategije u rješavanju zadataka spacijalne i vizualne percepcije". Istraživanje se provodi u prostorima Malog praktikuma (C325) pod mentorstvom profesorice Dinke Čorkalo Biruški, a u svrhu izrade diplomskog rada Krešimira Guća.

Potreban je velik broj ispitanika od 18 do 35 godina koji nisu nikad studirali psihologiju, a studenti psihologije mogu sudjelovati na način da dovedu ljude koji odgovaraju opisu. Za svaka 2 dovedena ispitanika (po mogućnosti pripadnika oba spola) dobije se 1 eksperimentalni sat. Bit će hrane i osvježavajućih pića, a svaki ispitanik ulazi u bubanj za glavne nagrade: 2 x 2 kinokarte za film po izboru te 2 karte za ovogodišnju Brucošijadu FER-a!

Na poveznici pri dnu je tablica s terminima u koju ispitanici upisuju svoje ime, dok svoju mail adresu ili broj mobitela šalju na kres.guc@gmail.com, kako bi smo mogli potvrditi dolazak na dan termina. Također, eksperimentator naglašava da se ispitanici zapišu u što više termina koji bi im mogli odgovarati (posebice ako je već netko tamo upisan), kako bi se mogle formirati grupe ljudi koji se međusobno ne poznaju i u kojima će rješavati zadatke, a onda ćemo se putem maila ili mobitela dogovoriti u koji točno od tih termina će doći.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1adZiaLFpVFqgttCSOw6ZyCv8Ay__1H_9BsJLsk0sbhQ/edit?usp=sharing

Otkrijte nešto o sebi i pripomognite znanosti u rasvjetljavanju funkcioniranja ljudskih bića. Vidimo se!

PreviousBackNext