objavio/la: mglavica
Datum: 15.04.2020 08:34
Pogledano: 284 puta

SAIA (Slovačka akademsko-informatička agencija) i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, istraživanja i sporta Slovačke Republike, u sklopu Nacionalnoga stipendijskog programa Slovačke Republike pozivaju na podnošenje molbi za stipendije za studijske, znanstveno-istraživačke i predavačke boravke u akademskoj godini 2020./2021.

Nacionalni stipendijski program Slovačke Republike namijenjen je potpori mobilnosti stranih studenata, doktoranda, sveučilišnih profesora, istraživača i umjetnika za boravak na slovačkim sveučilištima i u istraživačkim ustanovama.

Više informacija o samom natječaju te uvjetima i načinu prijave svi zainteresirani mogu pronaći na mrežnim stranicama Nacionalnoga programa stipendija Slovačke Republike https://www.scholarships.sk/

Dodatne informacije o natječaju i načinu prijave zainteresirani mogu zatražiti slanjem upita na adresu elektroničke pošte: ondrej.aradsky@saia.sk.

Prvi zaključni rok je 30. travnja 2020. do 16.00 sati za stipendijske boravke u sljedećoj akademskoj godini.

Drugi zaključni rok je 31. listopada 2020. do 16.00 sati za stipendijske boravke tijekom ljetnoga semestra tekuće akademske godine.


STIPENDIJE-Slovaka.pdf STIPENDIJE-Slovaka.pdf
National-Scholarship-Programme-of-the-Slovak-Republic.pdf National-Scholarship-Programme-of-the-Slovak-Republic.pdf

PreviousBackNext