Trening za volontere i volonterke "Zajednički za sigurno odrastanje"

objavio/la: mglavica
Datum: 31.01.2018 08:11
Pogledano: 185 puta

Ženska soba – Centar za seksualna prava, organizacija civilnog društva iz Zagreba, organizira besplatan, dvodnevni trening "Zajednički za sigurno odrastanje" za studentice i studente pomagačkih struka fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Trening će se održati u prostoru Ženske sobe u Zagrebu dana 20. i 21. veljače 2018, a sudjelovanje na treningu je besplatno.

Trening je kombinacija radionica i predavanja, a obrađivat će se teme seksualnog nasilja, ravnopravnost spolova, doprinos civilnog društva u postizanju pozitivnih društvenih promjena, zakonodavni okvir, vještine i znanja potrebne za provođenje radionica s djecom i mladima.

Svrha treninga je educirati mlade osobe, buduće stručnjake i stručnjakinje, te ih potaknuti za rad na prevenciji i suzbijanju seksualnog nasilja nad i među djecom i mladima.

Cilj treninga je aktivno uključiti studentice i studente u edukaciju o prevenciji nasilja te provedbu aktivnosti za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola kako bi se ostvarila što kvalitetnija prevencija seksualnog nasilja nad i među djecom i mladima.

U prilogu se nalazi službeni poziv u kojem je objašnjen i način prijave.


Poziv-na-trening-za-volontere.pdf Poziv-na-trening-za-volontere.pdf

PreviousBackNext