HR | EN

Uvjeti za upis

Rezultati razredbenog ispita

Objavljeni su neslužbeni rezultati razredbenog ispita za diplomski studij psihologije u akademskoj godini 2016./2017.  Kandidati mogu podnijeti žalbu osobno u utorak, 4. listopada 2016. od 9,00 do 12,00 sati u  tajništvu Odsjeka za psihologiju.

Popis kandidata za razredbeni ispit za diplomski studij psihologije po dvoranama

Objavljen je popis kandidata za razredbeni ispit za diplomski studij psihologije po dvoranama. Ispit će se održati u ponedjeljak, 3. listopada 2016. u 8,30 sati u dvoranama D VII i A 229. Kandidate molimo da na ispit dođu na vrijeme te da ponesu osobnu iskaznicu.

Popis kandidata za razredbeni ispit

U prilogu se nalazi popis kandidata za razredbeni ispit za upis na diplomski studij psihologije 2016./2017.
Ispit će se održati u ponedjeljak, 03.10.2016. u 8,30 sati, raspored studenata po dvoranama biti će objavljen u petak, 30. rujna.

Razredbeni ispit 2016/2017

U ponedjeljak, 3. listopada 2016. u 8,30 sati održat će se razredbeni ispit za upis na diplomski studij psihologije. Svi kandidati koji su se kvalificirali za upis na diplomski studij psihologije trebaju pristupiti razredbenom ispitu. Testom će biti obuhvaćeno temeljno gradivo iz obaveznih kolegija na preddiplomskom studiju psihologije. Konačni broj bodova za svakog kandidata formirat će se na temelju ocjena u preddiplomskom studiju i rezultata u razredbenom postupku.

Raspored studenata po dvoranama biti će objavljen nakon provedenog kvalifikacijskog postupka.

Uvjeti za upis diplomskog studija psihologije

  • Za upis ovog programa nužan je završen program kojim se stječe naziv sveučilišni/a prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) psihologije
  • Svi prijavljeni kandidati za upis na diplomski studij psihologije polažu razredbeni ispit. Razredbeni ispit sastoji se od testa koji obuhvaća temeljno gradivo iz obaveznih kolegija na preddiplomskom studiju psihologije. Konačni broj bodova za svakog kandidata formirat će se na temelju ocjena u preddiplomskom studiju (50%) i rezultata u razredbenom postupku (50%).
  • Studenti koji su preddiplomski studij psihologije završili u inozemstvu trebaju se, prije prijave za upis na diplomski studij, obratiti Uredu za akademsko priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija pri Sveučilištu u Zagrebu (http://www.unizg.hr/studiji-i-studiranje/upisi-stipendije-priznavanja/akademsko-priznavanje-inozemnih-visokoskolskih-kvalifikacija/). Potvrdu o predanom zahtjevu za priznavanje inozemne visokoškolske kvalifikacije trebat će predati prilikom upisa na diplomski studij.