Dani Ramira i Zorana Bujasa

Poziv na sudjelovanje

Poštovane kolegice i kolege,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da će se 26. Dani Ramira i Zorana Bujasa održati od 28. do 30. 09. 2023. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Dani Ramira i Zorana Bujasa međunarodni je psihologijski znanstveni skup koji se održava svake dvije godine s ciljem razmjene spoznaja i rezultata temeljnih i primijenjenih istraživanja iz sviju područja psihologije. Ovaj skup, s tradicijom dugom više od 50 godina, ističe se po kvaliteti empirijskih i teorijskih radova. To je tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva koji izlažu svoja najnovija istraživanja, razmjenjuju znanja i ideje, uspostavljaju nove kontakte i obnavljaju postojeće te dogovaraju suradnju.

Informacije o skupu možete naći na ovim stranicama ili putem e-maila drzb@ffzg.hr.
Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite na skupu. Radujemo se vašem dolasku!

Poveznica na stranicu 26. Dana Ramira i Zorana Bujasa

https://drzb.ffzg.unizg.hr/

 

ARHIVA DANA:

 

O MEĐUNARODNOM SKUPU “DANI RAMIRA I ZORANA BUJASA”

Međunarodni znanstveni skup Dani Ramira Bujasa održava se bijenalno od 1970. godine (od 2005. pod nazivom Dani Ramira i Zorana Bujasa) u organizaciji Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta te suorganizaciji Hrvatskog psihološkog društva.

Dani su postali jedan od većih psihologijskih znanstvenih skupova u regiji s ciljem razmjene spoznaja i rezultata temeljnih i primijenjenih istraživanja iz sviju područja psihologije. Ovaj skup, s tradicijom dugom gotovo 50 godina, ističe se po kvaliteti izloženih empirijskih i teorijskih radova.

To je tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva koji izlažu svoja najnovija istraživanja, razmjenjuju znanja i ideje, uspostavljaju nove kontakte i obnavljaju postojeće te dogovaraju suradnju.